پردیس علامه طباطبایی خرم آباد

برگزاری گارگاه آموزشی تغذیه و بهداشت غذایی

با حضور بیش از 90 نفر از دانشجویان و کارکنان پردیس علامه طباطبایی لرستان کارگاه آموزشی تغذیه و بهداشت

مواد غذایی با حضور کارشناس تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سالن کنفرانس این

دانشگاه برگزار گردید.

ولی اله پورنصیر معاونت توسعه منابع و امور دانشجویی ضمن خیر مقدم به حاضرین هدف از تشکیل این کارگاه

آموزشی را آشنایی با سبک زندگی سالم، خود مراقبتی و نهادینه شدن رفتار مناسب جهانی تغذیه ای و بهداشتی

عنوان نمود و اظهار امیدواری نمود که با حضور کارشناسان مجرب نیز کارگاه های آموزشی در آینده برگزار

خواهد شد.

خانم دالوند مدرس کارگاه آموزشی و کارشناس تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان مطالبی

درخصوص چهار گروه اصلی غذایی ، تغذیه و زندگی سالم ، رژیم غذایی مناسب و بهداشت مواد غذایی توضیح

دادند ، در پایان گواهی حضور در کارگاه آموزشی برای حاضرین صادر گردید