برگزاری گارگاه آموزشی تغذیه و بهداشت غذایی
با حضور بیش از 90 نفر از دانشجویان و کارکنان پردیس علامه طباطبایی لرستان کارگاه آموزشی تغذیه و بهداشت
مواد غذایی با حضور کارشناس تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سالن کنفرانس این
دانشگاه برگزار گردید.
ولی اله پورنصیر معاونت توسعه منابع و امور دانشجویی ضمن خیر مقدم به حاضرین هدف از تشکیل این کارگاه
آموزشی را آشنایی با سبک زندگی سالم، خود مراقبتی و نهادینه شدن رفتار مناسب جهانی تغذیه ای و بهداشتی
عنوان نمود و اظهار امیدواری نمود که با حضور کارشناسان مجرب نیز کارگاه های آموزشی در آینده برگزار
خواهد شد.
خانم دالوند مدرس کارگاه آموزشی و کارشناس تغذیه و بهداشت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان مطالبی
درخصوص چهار گروه اصلی غذایی ، تغذیه و زندگی سالم ، رژیم غذایی مناسب و بهداشت مواد غذایی توضیح
دادند ، در پایان گواهی حضور در کارگاه آموزشی برای حاضرین صادر گردید