پردیس علامه طباطبایی خرم آباد

در راستای روز جهانی غذا انجام شد:

کارگاه آموزشی بهداشت و تغذیه

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت و تغذیه ویژه دانشجو معلمان پردیس علامه طباطبایی لرستان

امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی در راستای ارتقاء سطح سواد تغذیه ای دانشجو معلمان ،آگاهی ‌بخشی آنان در مشکلات تغذیه، بهبود سطح سلامت فردی دانشجویان و به مناسبت روز جهانی غذا ( 24) مهرماه کارگاه آموزشی تغذیه سالم با همکاری مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد درتاریخ 1/08/1401 در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی لرستان برگزار کرد.

ابتدا خانم نوری زاده کارشناس بهداشت و تغذیه مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد به عنوان مدرس این کارگاه نکاتی در خصوص رعایت بهداشت فردی و اجتماعی ،مواظبت از خود و دیگران در محیط های عمومی مثل خوابگاه ها ،سلف سرویس وکلاس های درس در ایام کرونا و شروع ویروس آنفولانزای فصلی مطالبی را بیان نمودند . ایشان در مورد نقش پررنگ تغذیه ، ورزش ، اضطراب واسترس در عصر کنونی و تاثیر آن بر بیماری های قلبی و عروقی سکته های قلبی و مغزی  دربین جوان جامعه به ایراد سخن پرداختند. وی  با اشاره به ارزش مواد غذایی ،تغذیه سالم را تغذیه ای دانستند که  شامل همه گروه های غذایی باشدو افراط و تفریط در مصرف آن را  باعث بروز بیماری ها برشمردند. در ادامه  تعدادی از دانشجویان حاضر در کارگاه آموزشی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل بهداشتی پرداختند وکارگاه به صورت پرسش وپاسخ به پایان رسید .