به مناسبت هفته سراهای دانشجویی کارگاه آموزشی تغذیه سالم برگزار شد:
کارگاه آموزشی تغذیه سالم، فشار خون ، اضافه وزن و چاقی با حضور کارکنان و دانشجویان پردیس علامه طباطبایی لرستان در مورخ 11/3/1401 در سالن کنفرانس پردیس برگزار شد . در این کارگاه ابتدا پورنصیر معاونت توسعه منابع و امور دانشجویی ضمن خیر مقدم به خانم حاجیعلی کارشناس تغذیه و بهداشت به عنوان مدرس کارگاه ، از حضور کارکنان و دانشجویان در این جلسه تشکر نمودند و به اهمیت بهداشت و رعایت مسائل بهداشتی در زندگی روزمره پرداختند. ایشان با توجه به معنی واژه بهداشت جایگاه فردی و اجتماعی آن را بسیار مهم و ارزشمند برشمردند. در ادامه خانم حاجیعلی در مورد مصرف مواد غذایی و رعایت اصول بهداشتی به ایراد سخن پرداختند وی استفاده از مواد غذایی سالم و پرهیز از غذاهایی فست فودی و قرص های غذایی را بسیار موثر دانستند و با اشاره به هرم مواد غذایی بر استفاده از میوه جات ، سبزیجات ، مصرف گوشت سفید و همچنین حبوبات به جای گوشت قرمز تاکید داشتند .در پایان جلسه سوالاتی پیرامون کارگاه آموزشی به صورت پرسش و پاسخ انجام گرفت.