کارگاه آموزشی تغذیه در واکسیناسیون و امتحانات
کارگاه آموزشی تغذیه در واکسیناسیون و امتحانات با همکاری معاونت توسعه امور دانشجویی پردیس علامه طباطبایی لرستان و دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار گردید.
در این کارگاه آموزشی که به مناسبت هفته سراهای دانشجویی به صورت مجازی برگزارگردید ابتدا ولی اله پورنصیر معاونت توسعه منابع و امور دانشجویی ضمن عرض خیرمقدم و تشکر ویژه برای حضور دانشجویان وکارکنان حاضر در کارگاه به نقش مناسب در واکسیناسیون و امتحانات بر اساس دو عامل و تنوع غذایی اشاره داشتند و از حضور مدرس کارگاه تشکر به عمل آوردند.
در ادامه سرکار خانم نوری زاده کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان با توجه به اهمیت تغذیه در ایام امتحانات و شرایط روز جامعه و انجام واکسیناسیون به مطالب مهمی اشاره داشتند و تغذیه را عامل بسیار مهم و اساسی در زندگی عنوان نمودند و با توجه به گروه های اصلی غذایی بر سبک زندگی سالم جوانان و دانشجویان را در ایام امتحانات تشریح نمودند. در پایان گواهی حضور در کارگاه توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای شرکت کنندگان صادر شد.